جزئيات برگزاري بيست و نهمين المپياد علمي دانشجويي اعلام شد

بيست و نهمين المپياد علمي دانشجويي كشور در روز جمعه ۳۱ فروردين ماه جاري در دو نوبت صبح و عصر برگزار مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم، آزمون بيست و نهمين المپياد علمي دانشجويي كشور كليه رشته‌ها راس ساعت ۸ صبح روز جمعه مورخ ۳۱ فروردين ماه جاري آغاز خواهد شد. داوطلبان بايد حداقل نيم ساعت قبل از شروع آزمون در محل دانشگاه فردوسي مشهد حضور داشته باشند.

داوطلبان بيست و نهمين المپياد علمي دانشجويي كشور  براي اطلاع از برنامه زمانبندي مواد امتحاني اينجا را كليك كنند.

همراه داشتن مدرك شناسايي معتبر (شناسنامه يا كارت ملي) الزامي است. از ورود افراد با علائم بيماري سرماخوردگي و مشابه آن جلوگيري به عمل خواهد آمد.

امكان اسكان يا پذيرايي از همراهان داوطلبان بيست و نهمين المپياد علمي دانشجويي كشور  فراهم نيست. لذا از آوردن همراه جدا خودداري شود.

در طول آزمون بيست و نهمين المپياد علمي دانشجويي كشور  (صبح و عصر) پك پذيرايي شامل آب، آبميوه و كيك ارائه خواهد شد.

از آنجا كه كارت ورود به جلسه بيست و نهمين المپياد علمي دانشجويي كشور توزيع نخواهد شد، داوطلبان شماره صندلي و محل آزمون خود را حتما از جدول پيوست مشاهده و يادداشت كنند و همراه داشته باشند.