توليد عصاره خوراكي كاهش قند خون در دانشگاه مراغه

دانشجوي دانشگاه مراغه در شيوه‌اي جديد با بهره‌گيري از گياهان دارويي عصاره خوراكي براي كاهش قند خون توليد كرد.

 

به گزارش اداره كل روابط عمومي وزارت علوم به نقل از دانشگاه مراغه، معاون غذا و داروي دانشكده علوم پزشكي مراغه گفت: براي توليد اين عصاره خوراكي توسط معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي مجوز صادر شده و سرمايه گذار اين طرح براي توليد صنعتي عصاره «ارجنوم» در مراغه درخواست مجوز كرده است.

مهدي قرباني دانشجوي دانشگاه مراغه، بر روي ۱۹ عصاره خوراكي از گياهان دارويي كار تحقيقاتي مي‌كند كه از اين تعداد پنج عصاره توليدي در مرحله اخذ مجوز از وزرات بهداشت و درمان است.

دانشجوي كارشناسي ارشد بيوتكنولوژي دانشگاه مراغه نيز گفت: عصاره خوراكي توليدي «ارجنوم» از سه گياه بومي كشور در قالب طرح فناورانه و دانش بنيان با حمايت مركز رشد مراغه تجاري سازي شده است.

قرباني گفت: اين عصاره توليد شده با فرمولاسيون جديد مي‌تواند جايگزين مناسبي براي قرص‌هاي كنترل قند خون بوده و پس از مدتي مي‌تواند به صورت كامل ميزان قند خون را كنترل كند.

وي ادامه داد: براي توليد اين عصاره گياهي سه سال كار تحقيقاتي انجام شده و نزديك به يك سال با حمايت مركز رشد واحدهاي فناور مراغه به مرحله تجاري‌سازي رسيده است.

دانشجوي كارشناسي ارشد بيوتكنولوژي دانشگاه مراغه اضافه كرد: اين عصاره به صورت شربت خوراكي براي نخستين بار در كشور توليد و تجاري سازي شده است.

قرباني گفت: اين محصول توليد شده با همكاري يكي از كارخانه‌هاي داروسازي مجوز غذا و دارو به صورت توليد قراردادي را كسب كرده است.

در همين حال مدير مركز رشد واحدهاي فناور مراغه نيز اعلام كرد كه نمونه محصول اين مركز با پرداخت ۸۰ ميليون تومان با موفقيت به مرحله توليد رسيده است.

رسول معروفي آذر گفت: براي تجاري‌سازي محصول نيز امسال ۸۰ ميليون تومان ديگر از سوي اين مركز تصويب شده است.

لينك خبر

لینک کوتاه مطلب لینک کوتاه مطلب