آغاز ثبت‌نام تكميل ظرفيت رشته محل‌هاي بر اساس سوابق تحصيلي مقطع كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1402

معاون آزمون‌هاي سازمان سنجش آموزش كشور از آغاز ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در مرحله پذيرش دانشجو بر اساس سوابق تحصيلي مقطع كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1402 براي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي از روز يكشنبه8 بهمن ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور، دكتر علي صدر با اعلام اين خبر گفت: پذيرش در اين مرحله براي ظرفيت‌هاي خالي مانده رشته محل‌هايي كه در مرحله پذيرش با سوابق تحصيلي مقطع كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1402 تكميل نشده است بر اساس سوابق تحصيلي (معدل مدرك كارداني) براي نوبت بهمن ماه صورت مي‌پذيرد و ثبت‌نام و انتخاب رشته از طريق درگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش از روز يكشنبه 8 بهمن ماه آغاز و تا روز پنج شنبه 12 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

معاون آزمون‌هاي سازمان سنجش آموزش كشور تأكيد كرد: متقاضيان لازم است ضمن مطالعه مندرجات دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته مقطع كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1402 كه درتاريخ 28 خرداد سال جاري منتشر شده است  و همچنين  اطلاعيه و جداول پذيرش  تكميلي اين سازمان ، در صورت دارا بودن شرايط و ضوابط پذيرش نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته حداكثر 30 كدرشته محل از طريق درگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش اقدام نمايند.
وي در پايان متذكر شد: با توجه به اينكه پذيرش دانشجو در اين مرحله  بر مبناي معدل دوره كارداني صورت مي‌پذيرد، لازم است داوطلبان در درج صحيح معدل كل مقطع كارداني دقت كنند چراكه در صورت عدم درج صحيح معدل در تقاضانامه ثبت‌نام اينترنتي، مطابق ضوابط، قبولي اين‌دسته از داوطلبان لغو خواهد شد.

متقاضيان براي ثبت نام مي‌توانند به اين آدرس (اينجا) مراجعه نمايند و يا با به همراه داشتن مدارك خود به موسسه آموزش عالي شانديز (طبقه سوم، حوزه رياست. آقاي ظريف) مراجعه نمايند. در صورت داشتن هرگونه سوال يا شماره 05131509810 نيز ميتوانيد تماس حاصل نماييد.

با تشكر

روابط عمومي موسسه آموزش عالي شانديز مشهد