آغاز ثبت‌نام تكميل ظرفيت رشته محل‌هاي بر اساس سوابق تحصيلي سراسري سال 1402 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي

معاون آزمون‌هاي سازمان سنجش آموزش كشور از آغاز ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در مرحله پذيرش دانشجو بر اساس سوابق تحصيلي سراسري سال 1402 دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي از روز سه‌شنبه 3 بهمن ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور، دكتر علي صدر با اعلام اين خبر گفت: پذيرش در اين مرحله براي ظرفيت‌هاي خالي مانده رشته محل‌هايي كه در مرحله پذيرش با سوابق تحصيلي سراسري سال 1402 تكميل نشده است بر اساس سوابق تحصيلي (معدل ديپلم) براي نوبت بهمن ماه صورت مي‌پذيرد و ثبت‌نام و انتخاب رشته از طريق درگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش از روز سه‌شنبه 3 بهمن ماه آغاز و تا روز يكشنبه 8 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

معاون آزمون‌هاي سازمان سنجش آموزش كشور تأكيد كرد: دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب‌رشته حاوي شرايط و ضوابط پذيرش دوره مذكور از روز دو‌شنبه 2 بهمن ماه سال جاري از طريق درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان قابل دسترس خواهد بود.

لينك ثبت نام تكميل ظرفيت رشته محل‌هاي بر اساس سوابق تحصيلي سراسري سال 1402 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي:  (اينجا)

در صورت داشتن هرگونه سوال و يا براي كسب هرگونه اطلاعات مرتبط، مي‌توانيد با شماره تماس‌هاي (05131509810) و يا (09372754528) آقاي ظريف تماس حاصل فرماييد.