اطلاع‌رساني در خصوص اعلام آمادگي پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران جهت همكاري در تاليف يا ترجمه كتاب

لطفا براي كسب اطلاعات بيشتر به ادامه مطلب مراجعه فرماييد.

به استحضار مي‎رساند پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران با بيش از نيم قرن سابقه در حوزه مديريت اطلاعات علمي و فناورانه در نظر دارد در راستاي غني‌سازي منابع و محتويات علمي و آموزشي در حوزه‌هاي مديريت دانش، سياست‌گذاري علم و فناوري، اخلاق فناوري اطلاعات . پژوهش، حقوق اطلاعات، هوش مصنوعي، زبانشناسي رايانشي، علم اطلاعات و دانش شناسي و... نسبت به همكاري براي تاليف و يا ترجمه آثار علمي همكاري نمايد.

علاقه‌مندان و پژوهشگران مي‌توانند با مراجعه به پايگاه اينترنتي اين سازمان به نشاني www.irandoc.ac.ir/BookPublishing فرم‎هاي مربوطه را دريافت نموده و پس از تكميل ادامه مراحل مشخص‌شده را به انجام برسانند.

ضمنا براي كسب اطلاعات بيشتر و ساير اطلاعات مورد نياز در اين خصوص مي‌توانيد با مديريت امور پژوهشي موسسه آموزش عالي شانديز و از طريق شماره‌هاي (05131509300 - 05131509301) تماس حاصل فرماييد.

با تشكر

معاونت پژوهشي موسسه آموزش عالي شانديز

دریافت پیوست فایل (حجم فایل: ۶۵۴KB)