كسب رتبه 10 از ميان 187 دانشگاه و موسسه رتبه بندي شده در نظام رتبه‌بندي سيويليكا توسط موسسه آموزش عالي شانديز در زمينه فعاليت‌هاي پژوهشي

موسسات و دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي تاكنون تعداد 45024 مقاله كنفرانسي، 4643 مقاله ژورنالي و 2361 مقاله در خارج از كشور منتشر نموده اند. از اين ميان موسسه آموزش عالي شانديز توانست رتبه 10 را از ميان بيش از 180 موسسه و دانشگاه در سال 1400 كسب نمايد.

موسسه آموزش عالي شانديز مفتخر به كسب رتبه 10 از ميان بيش از 180 دانشگاه و موسسه آموزش عالي غيرانتفاعي در كشور گرديده است. بديهي است كسب اين رتبه حاصل زحمات و پژوهش‌هاي اعضاي هيأت علمي، اساتيد، دانشجويان پژوهشگر و كادر اجرايي اين موسسه بوده است.

تعداد مقالات نمايه‌شده موسسه آموزش عالي شانديز در اين پايگاه تا آبان 1400 به بيش از 52 مقاله رسيده‌ است كه اميد است تا پايان سال اين عدد افزايش يابد. خاطر نشان مي‌سازد تعدادي از مقالات اعضاي هيأت علمي اين موسسه در مجلات خارجي منتشر گرديده است، كه هنوز در پايگاه سيويليكا نمايه نشده است.

موسسات و دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي تاكنون تعداد 45024 مقاله كنفرانسي، 4643 مقاله ژورنالي و 2361 مقاله در خارج از كشور منتشر نموده اند. در سال آماري 1397 موسسات غيرانتفاعي داراي 67926 عضو هيات علمي و 230106 دانشجو بودند.

اين مراكز تاكنون برگزاري 339 همايش علمي كشور را بر عهده داشته‌اند و صاحب امتياز 64 ژورنال تخصصي داخل كشور نيز هستند و 280 شماره از اين نشريات علمي را با موفقيت منتشر نموده‌اند. پايگاه سيويليكا از ابتداي سال 1397 تاكنون تعداد 6569 خبر رسمي را از موسسات غيرانتفاعي در پايگاه اخبار علمي ثبت نموده است.

ضمن تشكر از زحمات تمامي همكاران در موسسه، اميدواريم قدمي در راه مجاهدت‌هاي علمي ميهن عزيزمان برداريم. كسب اين مقام را به كليه اعضاي هيأت علمي، اساتيد و دانشجويان موسسه تبريك گفته و اميدواريم در آينده همچون گذشته شاهد موفقيت‌هاي بيشتر باشيم.

لينك دسترسي به پايگاه نمايه‌سازي سيويليكا