دانشجويان ورودي جديد لطفا مطالعه نمايند (اطلاعات عمومي مورد نياز)

دانشجويان ورودي جديد جهت استفاده از پورتال دانشجويي اطلاعيه را مطالعه نمايند

به اطلاع دانشجويان جديد مي رساند، فرم اطلاعات شخصي و شناسه بانكي كه در هنگام ثبت نام تحويل دانشجو شده است حاوي اطلاعات مورد نياز جهت انجام تراكنش هاي مختلف بانكي و نيز امور آموزشي دانشجو مي باشد. لذا در نگهداري اطلاعات آن كوشا باشيد.

اطلاعات موجود در اين فرم به شرح ذيل مي باشند:

• شماره دانشجويي: شماره دانشجويي به عنوان اصلي ترين نشانه هر دانشجو در موسسه شناخته مي شود و از دانشجويان گرامي درخواست مي گردد اين شماره را به خاطر بسپارند.
  •
  • شناسه بانكي (در بانك ملت): اين شماره شناسه كه 10 رقم ابتداي آن شماره دانشجويي مي باشند جهت انجام هرگونه عمليات بانكي توسط دانشجو در بانك ملت مورد نياز خواهد بود. عمليات بانكي كه دانشجو در طي ترم هاي مختلف انجام خواهد داد شامل واريز وجه جهت ثبت نام اوليه، واريز وجه جهت انتخاب واحد و نيز شارژ كارت الكترونيكي جهت استفاده در سلف سرويس موسسه مي باشد. لذا از دانشجويان گرامي درخواست مي گردد در به خاطر سپاري اين شماره نيز جديت داشته باشند. چنانچه اين شماره شناسه را از خاطر ببرديد با مراجعه به پورتال دانشجويي و منوي امكانات - شناسه بانكي مي توانيد از آن مطلع شويد.
  •
  • آدرس پورتال دانشجويي: پورتال دانشجويي هر دانشجو شامل بخش هاي مختلفي از جمله انتخاب واحد و ساير امور آموزشي و نيز كارنامه هاي دانشجو مي باشد. جهت اتصال به پورتال دانشجويي از طريق اينترنت از آدرس هايي كه در فرم تحويلي در هنگام ثبت نام به دانشجو ارائه شده است استفاده نماييد. لينك اتصال به پورتال دانشجويي در قسمت لينك هاي مفيد سايت موجود است.
  •
  • شناسه كاربري و رمز عبور پورتال: جهت ورود به پورتال دانشجويي، هر دانشجو داراي يك شناسه كاربري و رمز عبور است. شناسه كاربري همان شماره دانشجويي و رمز عبور شناسه بانكي دانشجو است. اكيدا توصيه مي شود پس از اولين اتصال به پورتال دانشجويي، رمز عبور خود را تغيير دهيد.
  •
  • پورتال تغذيه:جهت شارژ و رزرو غذا در سلف سرويس موسسه از اين سيستم استفاده خواهد شد. آدرس اتصال به پورتال تغذيه در قسمت لينك هاي مفيد قرار گرفته است. شناسه كاربري و رمز عبور اين سيستم نيز مشابه پورتال دانشجويي مي باشد. جهت شارژ حساب خود، مبلغ مورد نظر را به شماره حسابي كه مخصوص سيستم سلف در بانك ملت اختصاص داشته شده با استفاده از شناسه بانكي، واريز نموده (شماره حساب ۳۳۴۱۲۲۷۲۱۱) و پس از گذشت حداكثر يك روز كاري مي توانيد با مراجعه به سيستم پورتال تغذيه غذاي مورد نظر خود در روزهاي مختلف را رزرو نماييد. دقت نماييد مهلت رزرو غذا براي تمامي روزهاي هفته، تا انتهاي روز چهارشنبه هفته قبل آن روز خواهد بود. مبلغ غذاي رزرو شده به صورت آني از حساب دانشجو كسر خواهد شد و قابل عودت نمي باشد.

! مجددا يادآوري مي شود در تمامي عمليات بانكي هر دانشجو، ذكر شناسه بانكي در فيش پرداختي يا در هنگام پرداخت الكترونيك، الزامي مي باشد. در صورت عدم ذكر شناسه بانكي، وجه واريز شده به حاسب دانشجو منتقل نخواهد شد.

به منظور اطلاع از آخرين اطلاعيه ها، تغييرات، اعلام اخبار فوري مربوط به كلاس ها و بهره برداي از ساير امكانات سامانه پيام كوتاه موسسه، از تمامي دانشجويان محترم درخواست مي گردد همواره آخرين تغييرات شماره تلفن همراه خود را به آموزش اطلاع دهند

واحد رايانه موسسه

مطالب مشابه :